Ir al contenido principal

¿QUE NECESSITA PER SER EL MILLOR motorista?

Per ser un bon motard no és una cosa que pot passar d'un dia a un altre, només el temps i les experiències són les que podran fer-te un bon motard, i quan parlem d'això no ens estem referint a només anar molt ràpid a la moto, sinó a un nivell en què la teva coneixements, els reflexos, l'entreteniment i la bona responsabilitat van agafats de la mà.
carnet-moto-a2-madrid

Hi ha claus fonamentals que han de saber els motards experimentats per ser el millor en això. Entre aquestes estan:

Ser tranquil. Un bon motard experimentat sap com estar en calma i tranquil, cal saber com tenir el cap tranquil i no deixar-se sobresaltar. Quan un no està tranquil apareixen els nervis, i això porta errors i podria ocasionar accidents. Hem d'estar molt serens, amb autocontrol i amb una molt bona concentració perquè les situacions no ens sobrepassin, per estar calmats en qualsevol imprevist.
Tenir ment ràpida. El veritable motorista experimentat ha de avançar-se a les situacions, cal mirar el que tenim lluny, per així conèixer amb força temps el que tenim per davant, hem d'anar analitzant la carretera. Hem d'adonar-les cruïlles i del trànsit que ens envolti, cal estar previnguts amb el que fan els altres, si giressin o no, has de veure quin tipus de conductors són per saber si ens podran en perill o no. És important fer revisions constants del nostre entorn per no portar-nos sorpreses, així estarem al tant del que pugui succeir, així poder guanyar seguretat i confiança a l'hora de conduir.
Tenir instint . Un bon motard aquesta previngut a situacions inesperades i sap molt bé el com afrontar-les. Has de tenir molt bon control en la teva moto, has de conèixer de les maniobres per evitar algun perill, heu de tenir molt de tacte. Has de fer tot això sense haver de parar-te a pensar, és una reacció que ha de ser intuïtiva, que porta amb si mateix i que el passar del temps amb la teva moto aconseguissis aconseguir-ho.
Ser pacient . És important no anar amb tantes presses, quan es va molt apurat i amb el temps a sobre, pensant que farem tard és quan succeeixen els errors i els accidents. Així sigui circulant en la teva moto a la ciutat, quan avancem altres vehicles en moments inapropiats, traçant malament una corba en moto o tractant de passar quan el semàfor aquesta gairebé canviant a vermell. Són accidents comuns quan es va molt apurat. El risc d'un accident no val la pena i sortir amb bon temps et permetrà prendre molt bones decisions.
Ser humil . Els motards experimentats saben molt bé que no són superherois d'alguna pel·lícula, són humans i és per això que no han d'inventar ni sentir-se molt al·ludits. Han de conèixer els límits que té la seva moto i per descomptat que els seus, així no trobar-se amb situacions que puguin quedar lluny del seu abast i de les seves possibilitats. Has de saber fins on pots i has d'arribar, cal establir un límit entre seguretat i gaudir, i el perill i les males conseqüències, hi ha límits entre el responsable i el insensat. I és important no presumir de l'experiència que tenen és el que et farà ser un excel·lent motard.
via: motocircuito.net

Entradas populares de este blog

Para qué sirve un curso de conducción

Ya hemos hablado sobre cómo se debe conducir, su importancia, lo que debes hacer en circunstancias extremas, entre otras cosas. Pero para qué sirve realmente un curso de conducción. Obviamente su principal importancia radica en que este curso te capacitara para reaccionar ante situaciones como accidentes, o lesiones. También encontraras actividades que requieran tu completo empeño como, saber cómo y cuándo frenas en casos de emergencias, las señalizaciones, normas y técnica de conducción Además contaras con asesorías sobre los tipos de conducción, como la conducción segura y a la defensiva. Estas actividades te enseñan técnicas de control y adiestramiento para prestar apoyos a otros si fuese el caso. En conclusión el curso de manejo te prepara para afrontar la carretera de la mejor manera, al instruirte en los principios básicos de la conducción y sus diferentes fases.  Que ventajas obtienes al recibir el curso de conducción de coches  Bueno las razones por la que de

Medidas ante la escasez de mascarillas

  Con el incremento de la pandemia a nivel mundial por coronavirus se hizo cada vez más imposible conseguir al menos mascarillas quirúrgicas o respiradores N95 para la población en general. Ante esta escasez:   ●        Incrementó la fabricación de mascarillas o tapabocas caseros que hasta los momentos solo era usado por algunos sectores de la sociedad para no contagiar la gripe común especialmente en los países asiáticos. ●        La comunidad ha tenido que probar diferentes materiales para la fabricación de las mascarillas . ●        Se aumentó la cantidad de información, tutoriales y patrones online para orientar a la población en cómo elaborar su propio tapabocas. ●        Aumentó el uso de productos de limpieza no solo para el lavado de manos sino para desinfectar las mascarillas caseras para ser reutilizadas. ●        Incluso hay quienes usan esterilización con base al calor usando sus planchas de ropa, hornos o microondas en busca de eliminar los gérmenes o bacterias que puedan

Cómo funciona un servicio de mudanza

Seguramente ya sabe que los servicios de mudanza están disponibles para personas naturales, oficinas o empresas. Lo que es una duda común es no saber exactamente cómo funciona el servicio de mudanza, aquí te explicamos de qué van estos servicios y así conozcas sus beneficios, ventajas y por qué se recomienda que lo hagan ellos y no tú. Quédate y descúbrelo. Cuáles son los servicios que ofrece una empresa de mudanza   Una empresa de mudanza hace mucho más que llevar y traer cosas de un lugar a otro. Estas empresas son un aliado y punto de apoyo que se encarga de prestar toda su ayuda para cubrir todo el proceso de trasteo con sus servicios, con los cuales hacen que este proceso sea mucho más cómodo para sus clientes.   Estos son algunos de los servicios que una empresa de mudanza hace por sus clientes Gestiona permiso de ocupación de la vía Si contratas una empresa de mudanza te olvidas del papeleo, estas se encargan de gestionar los permisos que sean necesarios, como por ejemplo: “l