Skip to main content

¿QUE NECESSITA PER SER EL MILLOR motorista?

Per ser un bon motard no és una cosa que pot passar d'un dia a un altre, només el temps i les experiències són les que podran fer-te un bon motard, i quan parlem d'això no ens estem referint a només anar molt ràpid a la moto, sinó a un nivell en què la teva coneixements, els reflexos, l'entreteniment i la bona responsabilitat van agafats de la mà.
carnet-moto-a2-madrid

Hi ha claus fonamentals que han de saber els motards experimentats per ser el millor en això. Entre aquestes estan:

Ser tranquil. Un bon motard experimentat sap com estar en calma i tranquil, cal saber com tenir el cap tranquil i no deixar-se sobresaltar. Quan un no està tranquil apareixen els nervis, i això porta errors i podria ocasionar accidents. Hem d'estar molt serens, amb autocontrol i amb una molt bona concentració perquè les situacions no ens sobrepassin, per estar calmats en qualsevol imprevist.
Tenir ment ràpida. El veritable motorista experimentat ha de avançar-se a les situacions, cal mirar el que tenim lluny, per així conèixer amb força temps el que tenim per davant, hem d'anar analitzant la carretera. Hem d'adonar-les cruïlles i del trànsit que ens envolti, cal estar previnguts amb el que fan els altres, si giressin o no, has de veure quin tipus de conductors són per saber si ens podran en perill o no. És important fer revisions constants del nostre entorn per no portar-nos sorpreses, així estarem al tant del que pugui succeir, així poder guanyar seguretat i confiança a l'hora de conduir.
Tenir instint . Un bon motard aquesta previngut a situacions inesperades i sap molt bé el com afrontar-les. Has de tenir molt bon control en la teva moto, has de conèixer de les maniobres per evitar algun perill, heu de tenir molt de tacte. Has de fer tot això sense haver de parar-te a pensar, és una reacció que ha de ser intuïtiva, que porta amb si mateix i que el passar del temps amb la teva moto aconseguissis aconseguir-ho.
Ser pacient . És important no anar amb tantes presses, quan es va molt apurat i amb el temps a sobre, pensant que farem tard és quan succeeixen els errors i els accidents. Així sigui circulant en la teva moto a la ciutat, quan avancem altres vehicles en moments inapropiats, traçant malament una corba en moto o tractant de passar quan el semàfor aquesta gairebé canviant a vermell. Són accidents comuns quan es va molt apurat. El risc d'un accident no val la pena i sortir amb bon temps et permetrà prendre molt bones decisions.
Ser humil . Els motards experimentats saben molt bé que no són superherois d'alguna pel·lícula, són humans i és per això que no han d'inventar ni sentir-se molt al·ludits. Han de conèixer els límits que té la seva moto i per descomptat que els seus, així no trobar-se amb situacions que puguin quedar lluny del seu abast i de les seves possibilitats. Has de saber fins on pots i has d'arribar, cal establir un límit entre seguretat i gaudir, i el perill i les males conseqüències, hi ha límits entre el responsable i el insensat. I és important no presumir de l'experiència que tenen és el que et farà ser un excel·lent motard.
via: motocircuito.net

Comments

Popular posts from this blog

¡Dile no al agua fría, con el uso de una calefacción y calderas centralizadas!

El cuerpo humano aparte de no aguantar temperaturas frías porque la piel es débil como para bañarse en estos climas bastante fríos, la solución es una calefacción y calderas centralizadas  donde el agua sale caliente en el que la función de la caldera es producir el calentamiento al circular el agua por las tuberías de la misma, esa calefacción hace que el agua salga por todas las tuberías de la casa, aplacando así el agua fría casi congelada que sale en países de temperaturas bajas. ¿Dónde y cómo se puede usar una calefacción y calderas centralizadas?
La calefacción y calderas centralizadas se puede usar en aquellos lugares presentes en climas fríos, en todos los sitios bien sea las casas, las oficinas, centro comerciales, entre otros, este tipo de agua caliente que genera satisface a todas las personas sin causarle temor de lavarse las manos o la cara con aguas frías, logrando cambiarlas por aguas calientes. Lo ideal es que se tenga una idea general acerca de cómo se puede utilizar la 

Croquetas de Arroz

El arroz es un cereal muy nutritivo que siempre esta presente en nuestras comidas, sin embargo en algunas ocasiones el mismo se vuelve algo monótono, por esta razón te enseñaremos a preparar una receta clásica de arroz, se trata  de receta de croquetas de arroz, muy rápidas de hacer y muy económicas, si te sobró un poco de arroz de la cena del día anterior puede preparar las croquetas con el mismo.

Para preparar la receta de croquetas de arroz necesitamos los siguientes ingredientes, 400 grs. de arroz cocido, 2 huevos, 5 cucharadas de queso rallado, condimentamos la y pimienta a gusto, una cucharada de harina y 1 cucharada de perejil picado.

El primer paso que debemos hacer para preparar esta receta de croquetas de arroz es el siguiente colocamos en un recipiente el arroz, posteriormente incorporamos los huevos mezclamos todos y después agregamos el resto de los ingredientes, nos debe quedar una pasta consistente y algo blanda, posteriormente echamos una taza de aceite en un sartén y …

¿Qué es la tele cardiología?

La tele cardiología avanza cada día más, ocupando espacios que tanto lo necesita. Cada vez son más los hospitales que se suman a la integración del servicio de tele cardiología.

Entre su mayor motivación se encuentra  el hecho de que por cada segundo que pasa, muere alguien en el mundo de algunas enfermedades coronarias o de un infarto al corazón. Si te preguntas ¿Qué es la tele cardiología?
Es un servicio automatizado de saludespecíficamente en el área de cardiología, que hace uso de las  herramientas tecnológicas, como las TIC, para garantizar el restablecimiento de salud de los pacientes, sin importar las distancias. Es que la tele cardiología tiene múltiples beneficios para los pacientes que quizás no muchos tenga el conocimiento de que tan importante es. ¿Cómo la tele cardiología puede ayudar a los pacientes?
Este servicio que busca estar al alcance en cada lugar del planeta, persigue varios objetivos entre los que se encuentran: Proveer de atención médica a un mayor número de persona…