Skip to main content

¿QUE NECESSITA PER SER EL MILLOR motorista?

Per ser un bon motard no és una cosa que pot passar d'un dia a un altre, només el temps i les experiències són les que podran fer-te un bon motard, i quan parlem d'això no ens estem referint a només anar molt ràpid a la moto, sinó a un nivell en què la teva coneixements, els reflexos, l'entreteniment i la bona responsabilitat van agafats de la mà.
carnet-moto-a2-madrid

Hi ha claus fonamentals que han de saber els motards experimentats per ser el millor en això. Entre aquestes estan:

Ser tranquil. Un bon motard experimentat sap com estar en calma i tranquil, cal saber com tenir el cap tranquil i no deixar-se sobresaltar. Quan un no està tranquil apareixen els nervis, i això porta errors i podria ocasionar accidents. Hem d'estar molt serens, amb autocontrol i amb una molt bona concentració perquè les situacions no ens sobrepassin, per estar calmats en qualsevol imprevist.
Tenir ment ràpida. El veritable motorista experimentat ha de avançar-se a les situacions, cal mirar el que tenim lluny, per així conèixer amb força temps el que tenim per davant, hem d'anar analitzant la carretera. Hem d'adonar-les cruïlles i del trànsit que ens envolti, cal estar previnguts amb el que fan els altres, si giressin o no, has de veure quin tipus de conductors són per saber si ens podran en perill o no. És important fer revisions constants del nostre entorn per no portar-nos sorpreses, així estarem al tant del que pugui succeir, així poder guanyar seguretat i confiança a l'hora de conduir.
Tenir instint . Un bon motard aquesta previngut a situacions inesperades i sap molt bé el com afrontar-les. Has de tenir molt bon control en la teva moto, has de conèixer de les maniobres per evitar algun perill, heu de tenir molt de tacte. Has de fer tot això sense haver de parar-te a pensar, és una reacció que ha de ser intuïtiva, que porta amb si mateix i que el passar del temps amb la teva moto aconseguissis aconseguir-ho.
Ser pacient . És important no anar amb tantes presses, quan es va molt apurat i amb el temps a sobre, pensant que farem tard és quan succeeixen els errors i els accidents. Així sigui circulant en la teva moto a la ciutat, quan avancem altres vehicles en moments inapropiats, traçant malament una corba en moto o tractant de passar quan el semàfor aquesta gairebé canviant a vermell. Són accidents comuns quan es va molt apurat. El risc d'un accident no val la pena i sortir amb bon temps et permetrà prendre molt bones decisions.
Ser humil . Els motards experimentats saben molt bé que no són superherois d'alguna pel·lícula, són humans i és per això que no han d'inventar ni sentir-se molt al·ludits. Han de conèixer els límits que té la seva moto i per descomptat que els seus, així no trobar-se amb situacions que puguin quedar lluny del seu abast i de les seves possibilitats. Has de saber fins on pots i has d'arribar, cal establir un límit entre seguretat i gaudir, i el perill i les males conseqüències, hi ha límits entre el responsable i el insensat. I és important no presumir de l'experiència que tenen és el que et farà ser un excel·lent motard.
via: motocircuito.net

Comments

Popular posts from this blog

Ideas fáciles para una perfecta decoración de interiores

Estas ideas te servirán de mucho a la hora de decorar tus interiores, ideas muy practicas y que no te llevarán de mucho tiempo. Mesa de muchos colores
Dale un giro más colorido a esta mesa que tienes, solo debes de tener a mano tres cosas. - Pegamento. - Canicas o piedras decorativas de vidrio. - vidrio del mismo tamaño que la mesa Ahora lo que debes hacer es ir colocando el pegamento en las canicas o piedras decorativas de vidrio e ir rellenando los espacios vacíos hasta completarlos todos para un mejor acabado recomendamos colocar un vidrio del mismo tamaño que la circunferencia de la mesa para proteger las piedras decorativas y darle un mejor acabado. Doble uso para sus postales
Seleccione esas postales de sus viajes que más le gustaron, enmárquelas o compre un lindo portarretrato e introduzca dentro las postales elegidas, luego colóquelas en los lugares de su hogar que más le gusten. Tenga en cuenta que es solo un accesorio decorativo y que no debe recargar su decoración.
Lo natural esta i…

Para qué sirve un curso de conducción

Ya hemos hablado sobre cómo se debe conducir, su importancia, lo que debes hacer en circunstancias extremas, entre otras cosas.
Pero para qué sirve realmente un curso de conducción. Obviamente su principal importancia radica en que este curso te capacitara para reaccionar ante situaciones como accidentes, o lesiones. También encontraras actividades que requieran tu completo empeño como, saber cómo y cuándo frenas en casos de emergencias, las señalizaciones, normas y técnica de conducción Además contaras con asesorías sobre los tipos de conducción, como la conducción segura y a la defensiva. Estas actividades te enseñan técnicas de control y adiestramiento para prestar apoyos a otros si fuese el caso. En conclusión el curso de manejo te prepara para afrontar la carretera de la mejor manera, al instruirte en los principios básicos de la conducción y sus diferentes fases.  Que ventajas obtienes al recibir el curso de conducción de coches Bueno las razones por la que debes hacer el curso d…

¡Dile no al agua fría, con el uso de una calefacción y calderas centralizadas!

El cuerpo humano aparte de no aguantar temperaturas frías porque la piel es débil como para bañarse en estos climas bastante fríos, la solución es una calefacción y calderas centralizadas  donde el agua sale caliente en el que la función de la caldera es producir el calentamiento al circular el agua por las tuberías de la misma, esa calefacción hace que el agua salga por todas las tuberías de la casa, aplacando así el agua fría casi congelada que sale en países de temperaturas bajas. ¿Dónde y cómo se puede usar una calefacción y calderas centralizadas?
La calefacción y calderas centralizadas se puede usar en aquellos lugares presentes en climas fríos, en todos los sitios bien sea las casas, las oficinas, centro comerciales, entre otros, este tipo de agua caliente que genera satisface a todas las personas sin causarle temor de lavarse las manos o la cara con aguas frías, logrando cambiarlas por aguas calientes. Lo ideal es que se tenga una idea general acerca de cómo se puede utilizar la